Glimlach

Ook al voel je je nu niet in de stemming
weet dat zelfs een geforceerde glimlach fijne hormonen teweeg brengt.
En als je die beweging een paar keer achter elkaar doet, je jouw patroon van alleen maar niet fijn voelen kan doorbreken en wat meer Licht kunt ervaren!
glimlach

Licht integratie sessie met Luc

Luc
Heb je ondersteuning nodig om weer in je eigen licht te gaan staan?
Wil je weer krachtig met jezelf verbonden worden?
Ik geef Licht Integratie sessies (Coaching - Supervisie - Healing) - om optimaal gebruik van de nieuwe energieën te maken.

Vanuit een blokkade waarmee je komt, breng ik je weer terug naar je verbinding met je hele energieveld.

Voor de sessie maken we gebruik van Zoom, een online meeting systeem (wat ik ook voor mijn meditaties gebruik), zodat de sessie kan worden opgenomen en je de opname kunt gebruiken als je nog wilt naluisteren. We maken daarbij geen gebruik van de webcam dus die mag je uit laten, de focus gaat naar binnen.
Test wel vantevoren of je microfoon van je laptop/computer het doet!

Mocht je geen laptop/computer bezitten of dat niet prettig vinden, dan kunnen we ook bellen via de telefoon. Ik geef dan echter geen garantie voor een opname.

De sessie zelf:
Nadat je beknopt hebt uitgelegd waar je op wilt focussen, maken we een hele korte basis connectie samen en daarna duiken we in het thema. De rest wijst zich vanzelf.

Op afspraak
Aanvragen: mail Luc
Prijzen:
€ 93,- per uur (je ontvangt een factuur voor de besteedde tijd na de sessie)
€ 233,- voor 3 uren (kan met mij in tijdsblokken van minimaal 30 min ingepland worden)

Bestel hier het 3 uren blok

Vragen & Antwoorden


Hieronder vind je uitleg over veelgestelde vragen. Klik op een link om het antwoord te zien. Heb je nog andere informatie nodig, neem dan contact met mij op

Vragen over de sessies bij Luc

Is dit de eerste keer dat je een sessie bij mij doet?
Wees je er dan van bewust dat vooral in het begin er veel opgeruimd wil worden. Dat betekent dat je een paar dagen na de sessie het gevoel kunt hebben, dat er niets is opgeruimd, niets is veranderd. Dat wat we samen opgelost hebben is echter echt weg. Ik ruim op een diepe laag op. Bij een thema kunnen echter meerdere lagen betrokken zijn. Vooral als het jouw "rode draad" is in het leven, is het vaak verweven met meerdere andere thema's. En dat betekent dat het probleem wel aangepakt is, maar het meedere sessies nodig heeft voor de blokkade echt helemaal opgelost is. Er is dan de neiging om te zeggen, het heeft niet gewerkt, die healer is niet goed en men zoekt naar een andere ondersteuning, maar als je het proces begrijpt, snap je dat dat jammer is om te onderbreken. Het vraagt dus een stukje vertrouwen. Daarom kan hje zoinviol zijn om een paar sessies met een integratietijd ertussen in te plannen. We kunnen samen kijken wat goed voelt.

Vragen en antwoorden over Zoom

Zoom is een app die middels een internetverbinding zorgt dat we rechtstreeks met elkaar kunnen communiceren. Je ontvangt van ons een link waarmee je kunt inloggen. Mocht je niet bekend zijn met Zoom, laat het even weten, dan ontvang je een instructiemail van ons. " Om deze software te kunnen gebruiken wordt er de eerste keer gevraagd om een programmaatje op je computer te installeren.
Dat is nodig om met elkaar in verbinding te kunnen komen. Doorgaans hoeft dat een volgende keer niet weer gedaan te worden.
We maken alleen gebruik van de microfoon, de webcam leidt alleen maar af. Het beste is om een headset aan te sluiten, dan hebben we geen last van echo.

De Zoomsessie wordt opgenomen en later toegestuurd. Het is aan te bevelen om, voor integratie, later nog eens terug te luisteren. Er kunnen immers stukjes ontgaan of vergeten worden. Ook is het heilzaam om de meditatie te herhalen.

Feedback klanten


Ik heb weer meegedaan met de ondersteuning van Jolanda en Luc, deze keer "Verbinden met de Natuur".
Het sprak me aan om mèèr te kunnen contacten met de Natuur. En dat is in deze 10 dagen inderdaad gelukt.
Maar er was meer..steeds ook de verbinding met de Bron enz. de meditaties enz.
Met de schouwingen weer wonderbaarlijk aangeraakt en inzichten gekregen in mijn doen en laten, oplossen van zelfs oude blokkades. Het mooie dat het herkenbaar voor me was.

Nu veel meer zicht op en voor de natuur...b.v. zie net een Vlaamse gaai een muisje verorberen.. Ben me meer bewust en al het niet zichtbare is oefenen en ook daarin kan ik zelf vooruit, er zijn veel mogelijkheden aangereikt!

Wat het tweetal ook aanbiedt, het is de moeite waard voor ieders bewustzijn en persoonlijke groei!!

Dank lieve Jolanda en Luc, in verbondenheid, Mieke
3-Uren blok - Luc heeft mij op een integere en precieze wijze geholpen met mijn blokkade(s).
Een fijn gevoel dat ik er niet alleen voor stond, ik voelde echte betrokkenheid.
Er is veel ten positieve veranderd.
Heel fijn! - AK
Persoonlijke sessie van Luc en langere begeleiding door Jolanda & Luc
Begin januari heb ik van Luc een sessie op afstand gekregen en sindsdien is er positief een hoop veranderd. Het allerfijnste vond ik de begeleiding. Normaal doe je een sessie en klaar. Maar nu was er de mogelijkheid om ten alle tijde aan te geven wat er gebeurde, veranderde, vragen of whatever. Dan ging Luc samen met Jolanda kijken wat er gebeurde, indien mogelijk losten ze het op, en was er meer nodig dan even kort een Zoom-sessie met Luc om hieraan te werken. Dit voelde zo fijn, alsof je echt even aan je hand genomen werd en het niet alleen hoefde te doen. Zeker in tijden dat ik fysiek absoluut geen verbetering voelde gaf Luc me het vertrouwen dat er aan gewerkt werd en dat het beter zou worden, en dat was ook zo!
Tijdens deze periode heb ik ook meegedaan aan de Nieuwe Aardegrid & Nieuwe Aarde 30-daagse. Erg intens maar erg bijzonder ook! Ik ben op veel plekken geweest en heb wezens ontmoet waarvan ik het bestaan nog niet (bewust) wist. Er is nog een boel aan het integreren merk ik, bij mij duurt dat altijd even maar er is een veel sterkere verbinding van mij uit met de Nieuwe Aarde energie en ook het vertrouwen dat het er echt is, is nu 100%, dus dat is echt gaaf! Dus Luc en Jolanda, heel erg bedankt voor deze mooie reis - SE
Persoonlijke sessie door Luc - Moeder & zoon
We hebben de hulp van Luc ingeroepen toen we met onze zoon vastliepen die in het huidige onderwijssysteem niet mee kan en een aantal maanden geleden uitgevallen is. Het is lastig om binnen de reguliere hulpverlening de juiste zorg te vinden. Luc heeft mij geholpen om zelf weer stevig te aarden, vertrouwen te hebben in mijn intuïtie en het lukt me nu weer beter om neutraal naar de situatie te kijken. Het is behoorlijk intens en energievretend proces. Na de sessie kwam er meer lucht en ruimte in mijn lijf en merkte ik dit ook op bij mijn zoontje. Hij vindt het vervelend dat bepaalde dingen bij hem meer moeite kosten en wil daar liever niet bij stil staan. Na de sessie merkte ik dat hij hier meer open voor kon staan en dat het gewoon bespreekbaar was. We zijn er nog niet en ik ga Luc vast nog een keer vragen om hulp, maar voor nu heeft het een opening geboden in de weg waarin we vastzaten. - M.J.
Persoonlijke sessie door Luc - Moeder & dochter
Ik heb Luc om hulp gevraagd omdat ik moeite had met de verbinding te maken en daardoor lastig in verbinding kon zijn met mijzelf en mijn kinderen. Met name mijn dochter die net naar de middelbare school is gegaan, had er mijn steun nodig. Door een mooie sessie met Luc heb ik de verbindingen weer hersteld en voelde ik het weer stromen. Ook mijn dochter kreeg weer vertrouwen, energie en kracht en het gaat inmiddels beter met het gaan naar school.

Ik heb tussentijds nog een paar contact met Luc gehad en dat contact voelt heel warm en onvoorwaardelijk. Ik ben hem daarom erg dankbaar voor zijn bijdrage aan mijn spirituele ontwikkeling. - Kim
Persoonlijke sessie door Luc - Een sessie met Luc voelt heel bijzonder.
Ik roep zijn hulp in bij verschillende soorten klachten, zowel voor niet-fysieke als voor fysieke.
Want in elke klacht zit, meestal diep verborgen, een cadeautje verstopt, dat je samen met Luc kunt uitpakken. Op een liefdevolle manier begeleidt hij je naar binnen, naar je zelf. Als je de pijnplek hebt gevonden, wordt die meteen geneutraliseerd.
Ik had vier tekenbeten die mij kennelijk iets wilden vertellen.
Na de sessie voelde ik me veel dichter bij mezelf, veel meer geaard. Ik voelde me lichter en ook 'nieuw'. Ik pas me minder aan, voel beter wat bij mij past en handel daar ook naar. Het voelt ook heel natuurlijk.
Voor iedereen met welke klacht ook: een aanrader. Je lost de klacht echt op! - Tilly

Beroepsvereniging


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)
CAT schild https://catcollectief.nl


Voor een klacht, die we niet als mensen onder elkaar kunnen oplossen, kun je een geschil indienen bij het GAT
GAT schild https://gatgeschillen.nl

Hier kun je de GAT Beroepscode lezen.