Actueel:

Ondersteuning in de huidige tijd

Voor de cursussen die gaande zijn, kun je je niet aanmelden
Waarschijnlijk in oktober weer.
De chaos die er op dit moment heerst, maakt dat het belangrijk is om de onderdelen van je Spirituele Hygiëne, het schoon maken en houden van je (Heilige) ruimte en het uitlijnen met de hoogste energie, die van de Bron, het centrum van ons Universum, waardoor je trilling hoog blijft en je minder vatbaar bent voor alle negatieve energieën, dagelijks toe te passen.
Ook meditaties doen, zoals bijv,. Caroline's meditatie (de meditatie begint op 23:10 min. mocht je het intro niet willen beluisteren) of mijn gratis woensdagavondmeditatie ( agenda) ondersteunen dat proces.
Mocht je extra ondersteuning nodig hebben dan kun je gebruik maken van onze service, bijv. het proefpakket, als je nog nooit met ons gewerkt hebt, of anders bijv. een kort inzicht moment of een weekpakket (pakket 3) om weer op de rails te komen.

Glimlach

Ook al voel je je nu niet in de stemming
weet dat zelfs een geforceerde glimlach fijne hormonen teweeg brengt.
En als je die beweging een paar keer achter elkaar doet, je jouw patroon van alleen maar niet fijn voelen kan doorbreken en wat meer Licht kunt ervaren!
glimlach

Vragen & Antwoorden

(klik op een link om de info te zien)

Vragen over een sessie met Luc

Is dit de eerste keer dat je een sessie bij ons doet?
Wees je er dan van bewust dat vooral in het begin er veel opgeruimd wil worden. Dat betekent dat je een paar dagen na de sessie het gevoel hebt, er is niets opgeruimd, niets veranderd. Dat wat we opgelost hebben is echt weg, ik ruim op een diepe laag op, echter er zijn meestal meerdere lagen bij elk thema, soms heel veel als het jouw "rode draad" door het leven is, vaak ook verweven met andere thema's. En dat betekent dat het probleem wel aangepakt is maar het meedere sessies nodig heeft voor de blokkade echt helemaal opgelost is. Er is dan de neiging om te zeggen, het heeft niet gewerkt, die healer is niet goed en men hopt naar de volgende. Als je het proces begrijpt, snap je dat dat jammer is want dan wordt het proces steeds onderbroken. Het vraagt dus een stukje vertrouwen. Het is ook daarom dat ik met Jolanda de langere begeleiding heb neergezet omdat de "terugval" dan opgevangen kan worden en omgezet naar een volgende stap.
XVragen en antwoorden over Zoom

Zoom is een online meeting systeem. Je ontvangt van een link waarmee je kunt gaan inloggen.
Om deze software te kunnen gebruiken wordt er de eerste keer gevraagd om een programmaatje op je computer te installeren.
Dat is nodig om met elkaar in verbinding te kunnen komen. Normaal gesproken hoeft dat een volgende keer niet weer gedaan te worden.
Als je ingelogd bent, kun je gebruik maken van de microfoon (ook van de webcam maar die gebruiken we niet, dat leidt alleen maar af). Het beste is om een headset aangesloten te hebben dan hebben we geen last van echo.

Met Zoom kan de sessie worden opgenomen en kan een opname gestuurd worden (echter geen garantie, het is een extra als het lukt, want het wil wel eens fout gaan of de recordingsknop wordt vergeten aan te zetten) waardoor je het kunt nabeluisteren als je dat wilt, want soms ontgaat je een deel of ben je iets vergeten wat goed is om bewust te zijn voor de integratie. Of een stukje meditatie wat we gedaan hebben kun je gebruiken voor meer integratie.
X
Vragen en antwoorden over onze begeleiding

Een week is net als een losse sessie, zie ook het volgende FAQ thema (Een week ipv 1 sessie)

Daarnaast kan een proefweek handig zijn als je geen idee hebt wat we doen en dat eerst wilt ervaren voor je weer of langer met ons in zee wilt gaan

Langer, zoals 4 weken is als je meerdere thema's hebt of bijv. even intensiever aan jezelf wilt werken omdat er dan dieper en uitgebreider op een thema('s) kan worden ingegaan. Soms is dan zelfs 2 maanden of meer raadzaam, vooral bij chronische klachten waar je al jaren mee rondloopt.
Je kunt ons altijd eerst even vragen wat wij zien als tijd die ongeveer nodig is zodat je een indicatie hebt
mail ons
X


Als je een live online sessie doet is dat eenmalig op een bepaalde dag/tijd. Als je graag live bij een sessie aanwezig wilt zijn en actief mee wilt doen (bij een sessie met Luc of Jolanda & Luc) dan is dit een goede keuze. Natuurlijk kun je ook meerdere online live sessies inplannen om een traject te volgen als het oplossen van de blokkades daarom vraagt.

Wil je om wat voor reden dan ook geen online live sessie en/of merk je dat je na een sessie meteen weer terugvalt, dan is een langere regelmatige begeleiding zinvol. Wat wij doen is a.h.w. de sessie uitspreiden over meerdere dagen waardoor we gedurende die tijd het proces kunnen begeleiden, nieuwe blokkades die bij de integratie omhoog komen kunnen oplossen en daardoor de integratie kunnen verstevigen. Wij werken daarbij op afstand (zonder jouw aanwezigheid) en je ontvangt een verslag van onze bevindingen via email met regelmatig "huiswerk" voor een diepere integratie.

Als je bijv. even een thema wilt oplossen net als bij een online live sessie dan is de optie van 1 week prima. Als je niet zeker weet of dat voldoende is (zeker bij chronische problemen is er langere tijd nodig) dan vraag ons of we even willen kijken en een indicatie kunnen geven (altijd onder voorbehoud) hoe lang het nodig zal hebben. ( mail ons)
X


Ja, we hebben Inzichtmomenten om te ondersteunen bij bijv. het maken van een keuze, om te weten of iets meer aandacht nodig heeft, of een medicament, een voedingsmiddel voor jou wel goed is, of welke beter is, of het handig is om te verhuizen, van werk te veranderen, etc.
Daarbij kijken we naar de huidige toestand en geven ook aan als we daarbij iets belangrijks tegenkomen wat van invloed is.

X


Wij hebben Jolanda zelf samen begeleid om haar gewicht terug te brengen naar het gewenste niveau en hebben duidelijk ervaren dat er niet een "past voor iedereen" oplossing is. We zijn zoveel specifieke thema's tegengekomen, die speciaal met Jolanda en haar wezen te maken hadden en die zijn niet opgelost als je alleen een dieet volgt. Dus de beste ondersteuning is via pakket 2, de uitgebreide 4 weken ondersteuning waarbij we steeds in de gaten houden wat er gebeurt en wat er nodig is om het proces door te laten gaan. Daarbij kunnen er lichte terugvallen zijn, omdat je soms even pauze moet houden en je lichaam zich aan het nieuwe gewicht kan aanpassen, maar geen jojo effect en uiteindelijk ben je niet alleen veel gewicht kwijt, maar ook een hoop blokkades :-)

Als je zelf goed je focus kunt houden maar wekelijks graag een check wilt, dan is pakket 1 een optie.

Je kunt ons vantevoren vragen of we kunnen waarnemen hoe lang het proces bij jou zal gaan duren. Er zijn echter vele factoren "onderweg" die de timing kunnen beïnvloeden dus het is onder voorbehoud.
mail ons
X


Als je wilt stoppen met roken dan vraag ons om even te kijken wat voor blokkades er zitten. Soms kan 1 of kunnen enkele sessies al voldoende zijn om verder zelf de stappen te nemen. Afhankelijk welke blokkades er zitten, waar ze zitten, hoe diep ze zijn vastgeroest etc.
mail ons
X


Ja, bedrijven kunnen wij scannen.
Heb je een eenmanszaak dan is het vooral werken aan jouzelf want je bedrijf is een voortvloeisel uit jouw energie en wat jij uitzendt, weerspiegelt zich in jouw bedrijf. We raden hiervoor het pakket 2 aan om minimaal 4 weken samen de focus te zetten op een gezondere balans en daarna te kijken of en wat er nog meer nodig is. Je kunt ons vragen of we willen intunen om te kijken hoe lang wij voelen dat minimaal nodig is om een stabiele verandering neer te zetten.
Mail ons

Heb je een groter bedrijf met medewerkers, dan geldt nog steeds dat wat we bij een eenmanszaak vermeld hebben, maar daarnaast spelen er natuurlijk veel meer factoren mee dus moet er een bedrijfsscan gedaan worden waarbij we de knelpunten naar voren halen waaraan gewerkt zou moeten worden.
Neem in dat geval contact met ons op voor een intake.
Mail ons
X

Licht integratie sessie met Luc

Luc

Heb je ondersteuning nodig om weer in je eigen licht te gaan staan?
Wil je weer krachtig met jezelf verbonden worden?
Ik geef Licht Integratie sessies (Coaching - Supervisie - Healing) - om optimaal gebruik van de nieuwe energieën te maken.

Vanuit een blokkade waarmee je komt, breng ik je weer terug naar je verbinding met je hele energieveld.

Voor de sessie maken we gebruik van Zoom, een online meeting systeem (wat ik ook voor mijn meditaties gebruik), zodat de sessie kan worden opgenomen en je de opname kunt gebruiken als je nog wilt naluisteren. We maken daarbij geen gebruik van de webcam dus die mag je uit laten, de focus gaat naar binnen.
Test wel vantevoren of je microfoon van je laptop/computer het doet!

Mocht je geen laptop/computer bezitten of dat niet prettig vinden, dan kunnen we ook bellen via de telefoon. Ik geef dan echter geen garantie voor een opname.

De sessie zelf:
Nadat je beknopt hebt uitgelegd waar je op wilt focussen, maken we een hele korte basis connectie samen en daarna duiken we in het thema. De rest wijst zich vanzelf.

Op afspraak
Aanvragen: mail Luc

Prijzen:
€ 93,- per uur (je ontvangt een factuur voor de besteedde tijd na de sessie)
€ 233,- voor 3 uren (kan met mij in tijdsblokken van minimaal 30 min ingepland worden)

Bestel hier het 3 uren blok


Langere begeleiding met Jolanda & Luc

Jolanda
Jolanda Hazemeijer - Krachtige Vrije Vleugels
Luc
Luc Angevaare - Angelluc
De unieke combinatie van ons maakt dat wij heel diegaand kunnen werken. We vullen elkaar super aan, simpel gezegd de hartfocus van Jolanda met als specialiteit de Aarde en de mindfocus van Luc met als specialiteit het gedeelte buiten de Aarde. De realiteit van samenwerking is echter veel complexer en omvat vele aspecten die voor de meesten onzichtbaar zijn. Ieder heeft ook een unieke wijze van schoonmaken. Wij maken vooral gebruik van de Vraag & Intentie methode (op Aarde gebracht door Caroline Cory) waarmee we blokkades op een diep level opruimen, daarnaast worden met speciale schoonmaak technieken Heilige ruimtes en woonruimtes gereinigd. We zijn een voorstander van een langdurigere maar grondige aanpak, waarbij levels van de grond af aan opnieuwc worden opgebouwd. Maar snelle oplossingen zijn ook altijd paraat.
Wij genieten heel erg van onze samenwerking, ondersteunen elkaar in en werken aan onze eigen processen, waardoor we onszelf constant updaten en met een steeds helderdere focus voor jou als klant aanwezig kunnen zijn. We werken graag ook met jou samen!

Langere begeleiding kan voor meerdere situaties zinvol zijn. Hieronder wat voorbeelden, maar er zijn nog veel meer situaties die zo'n ondersteuning kunnen gebruken:

  • Om intensief aan een "rode draad", een thema wat je hele leven terugkomt, te werken, zoals: overvloed, relaties, etc.
  • Om je bedrijf op te zetten of om blokkades op je bedrijf of op je inkomsten weg te halen. Of om een nieuwe baan te vinden.
  • Om de integratie na een persoonlijke sessie (die diep werken) te ondersteunen. Afhankelijk van waar je bent in je ontwikkeling, heeft die integratie meer tijd nodig en je kun je, net als na een 3-daagse cursus waar je in de "high" zit, na een tijdje weer zakken in je dagelijkse gewoonte. Dat is op zich ok´ maar als er dan iets gebeurt, bijv. een nieuwe blokkade gerelateerd aan hetzelfde thema komt op, dan raak je de draad kwijt en stokt het proces wat de sessie of de cursus in gang heeft gezet.

  • Tijdens of na een breuk in je relatie
  • Bij depressies, structurele of door situaties veroorzaakte, zoals postnatal (na een bevalling), verlies van dierbaren of werk bijv.
  • Om te af te vallen
  • Er zijn nog veel meer dingen waar je tegenaan gelopen kunt zijn. In principe kunnen we aan alles werken. Staat jouw thema er niet tussen dan kun je ons altijd mailen met de vraag of we iets voor je kunnen betekenen.

Bij de langere begeleiding kijken we regelmatig in samenwerking met jou en je terugkoppelingen, waar je staat en wat er nodig is, zoals welke blokkades we kunnen opruimen en bepalen wat je zelf kunt doen ter verbetering, om tot een nieuwe balans te komen. Dat delen we mee per email en je kunt ons dan ook vragen stellen die we zo aligned mogelijk beantwoorden. Een "normale" eenmalige sessie hebben wij dus a.h.w. in stukjes verdeeld over meedere dagen achter elkaar, zodat we de uitwerking die het op je heeft, in samenwerking met jou in de volgende dagen kunnen bijsturen en verdiepen.
Maar we doen wel bijv. normakle eenmalige (of een reeks) online Skypesessies als dat op dat meer aligned is.

Daarnaast zijn we ook voor korte inzichtsmomenten te bereiken, zoals bij het maken van keuzes voor bijv. zijn deze medicamenten goed voor mij, of is deze therapeut nu goed voor mij, kan ik deze voedingsmiddelen eten? ....om te kijken wat er op dit moment voor jou (incl je lichaam) het beste is. En we zijn daar heel open in dus verbaas je niet als we dingen aangeven die buiten de normale kaders vallen, omdat die algemeen geldend zijn maar individueel zijn de antwoorden vaak anders, want iedereen heeft, ook al hebben ze dezelfde klachten, een andere aanpak nodig omdat de oorzaak van het ontstaan via verschillende wegen tot stand is gekomen.

Pakketten & Prijzen


Het werk wat we doen, vraagt veel focus en energie en we hebben gemerkt dat we goed voor op onze hersteltijden moeten letten. Vandaar dat we niet in het weekend en op feestdagen werken.
De schouwingen zijn op 4 doordeweekse dagen, ma, di, do & vr, dus woensdag is vrij en alleen met hoge uitzondering, als wij voelen dat er een noodzaak toe is, wijken we daar van af.

Korte inzichtmomenten


Inzichtmoment 1
Deze optie geeft je de mogelijkheid om even iets korts door ons te laten bekijken, zoals een paar keuzes waar je voor staat, op wat voor gebied dan ook. Je stuurt ons een emal met datgene waar je helderheid over wilt en wij antwoorden je na de schouwing ons inzicht.


Prijs: € 30,-


Inzichtmoment 2
Deze optie geeft je de mogelijkheid om even paar topics door ons te laten bekijken, zoals meerdere keuze waar je voor staat, op wat voor gebied dan ook. Je stuurt ons een emal met datgene waar je helderheid over wilt en wij antwoorden je na de schouwing ons inzicht.

Prijs: € 60,-

Heb je meerdere inzichten nodig (bijv een heel voedingspatroon) of ligt het complexer, wil je meer inzichten of ook dat er blokkades opgeruimd worden, dan raden we een proefweek (als dit je eerste keer bij ons is) of de gewone week aan.

Bestel hier een Inzichtsmoment voor

4Wekenpakketten


Pakket 1: De 1x per week (ma, di, do of vr, behalve feestdagen) schouwing gedurende 4 weken & emailuitwisseling. Dus 4 schouwingen in totaal.
Vervangt geen sessie voor een uitgebreide blokkade. Dit is om de energie door te laten stromen nadat je een persoonlijke sessie hebt gedaan of een cursus hebt gevolgd (bij ons of iemand anders).
Deze optie is zeer zinvol in combinatie met de aanschaf van een persoonlijke sessie hierboven waarmee je diepe blokkades kunt oplossen en dan ondersteuning ontvangt om dat te integreren en daar op voort te bouwen.

Prijs: € 180,-


Pakket 2: De 4x per week (ma, di, do & vr, behalve feestdagen) schouwing gedurende 4 weken & emailuitwisseling. Dus 16 schouwingen in totaal.
Deze optie kan wel ipv een gewone sessie genomen worden omdat we dan het hele proces in de gaten kunnen houden.

Prijs: € 550,-
(Termijnbetaling mogelijk op aanvraag)

Bestel hier pakket 1 of 2

Weekpakketten


ProefPakket: Gedurende 1 week 3x (ma, di, do of vr, behalve feestdagen) schouwing & emailuitwisseling. Dus 3 schouwingen in totaal.
Deze optie geeft gedurende 1 week 3x een schouwing (op doordeweekse dagen behalve woensdag en feestdagen) en emailuitwisseling.
Het heet proefweek om je de gelegenheid te geven tegen een gereduceerd tarief onze werkwijze te leren kennen. We doen echter precies hetzelfde als we in een normale week zouden doen, dus je ervaart precies hoe wij werken, zodat je kunt ervaren of onze werkwijze bij je past en evt. een bewustere keuze kunt maken als je een pakket voor een langere periode wilt aanschaffen.

Prijs: € 125,- (slechts eenmaal per mens te gebruiken)


Pakket 3: De 4x per week (ma, di, do & vr, behalve feestdagen) schouwing gedurende 1 week. Dus 4 schouwingen in totaal.
Deze optie kan wel ipv een gewone sessie genomen worden omdat we dan het hele proces in de gaten kunnen houden. Dit is zinvol als je even een week ondersteuning wilt of als je een maand gedaan hebt af en toe een week nemen om weer even schoon te maken.

Prijs: € 180,-

Bestel hier pakket 3 of proefpakket

3-Maandenpakket


Pakket 5: De 4x per week (ma, di, do & vr, behalve feestdagen) schouwing gedurende 3 maanden (13 weken - dus 1 week extra in vergelijk met 3 losse 4weken pakketten en goedkoper) & emailuitwisseling. Dus 52 schouwingen in totaal
Deze optie is zinvol als je een thema hebt wat langer aandacht nodig heeft, maar geen jaar nodig heeft of als je jezelf niet wilt of kunt verbinden voor 1 jaar

Opties zijn er ook voor 3x p/w (dus 39 schouwingen in totaal) of 2x p/w (dus 26 schouwingen in totaal)

Vraag ons te kijken wat voor jou zinvol zou zijn.
Mocht er een keer minder schouwingen in een week nodig zijn, of na enkele weken het bijv. zinvoller is om van 4x naar 3x p/w te gaan, dan is dat altijd mogelijk en schuiven de schouwingen in de tijd door. Prijs: € 1500,-
(Termijnbetaling mogelijk op aanvraag)

Bestel hier pakket 5

Online Live sessies


Losse sessie via Zoom: Deze sessie vindt live online plaats via het webinar systeem Zoom.
De sessie is samen met Jolanda & Luc. Deze optie is zinvol als je graag live actief bij de sessie betrokken wilt zijn ipv op afstand ondersteund te worden. Of bijv. als het om iets gaat waarbij je live instructie wilt hoe je iets moet doen.

Prijs sessie (1x): voor € 150,- p/u - Factuur achteraf

Prijs sessies (3x): voor € 140,- p/u - Aanbetaling van 2 uur - na de 3e sessie wordt de resterende tijd berekend en gefactureerd

Maak hier de aanbetaling voor de live online sessies (3x)

Jaarpakket


Pakket 11: De 4x per week (ma, di, do & vr, behalve feestdagen) schouwing gedurende 48 weken (1 jaar minus 4 weken pauze). Dus 192 schouwingen in totaal.
Deze optie is vooral zinvol als je bijv langdurig/chronisch ziek bent en een langer traject nodig hebt om verandering teweeg te kunnen brengen.
Opties zijn er ook voor 3x p/w (dus 144 schouwingen in totaal) of 2x p/w (dus 96 schouwingen in totaal)

Vraag ons te kijken wat voor jou zinvol zou zijn.
Mocht er een keer minder schouwingen in een week nodig zijn, of na enkele maanden het bijv. zinvoller is om van 4x naar 3x p/w te gaan, dan is dat altijd mogelijk en schuiven de schouwingen in de tijd door.
Ook als je intensief aan jezelf wilt werken met 2 coaches aan je zijde. Dit werkt dan ook automastsch door naar bijv. je gezondheid, je relatie(s), je werk en/of je bedrijf (en aspecten vasn je bedrijf komen vanzelf in de picture), je woonplek, etc.

Prijs: Op aanvraag

Pakket 3 (2 maanden):
Met 4x p/w (ma, di, do & vr, behalve feestdagen) schouwing & emailuitwisseling: van € 980,- voor € 850,- gedurende 2 maanden

Voor meer info, het aanvragen van ondersteuning voor een afwijkende tijdsperiode (bijv. paar dagen, paar weken, paar maanden, heel jaar) of het inplannen wanneer te kunnen beginnen: mail ons
I

Feedback klanten


Ik heb weer meegedaan met de ondersteuning van Jolanda en Luc, deze keer "Verbinden met de Natuur".
Het sprak me aan om mèèr te kunnen contacten met de Natuur. En dat is in deze 10 dagen inderdaad gelukt.
Maar er was meer..steeds ook de verbinding met de Bron enz. de meditaties enz.
Met de schouwingen weer wonderbaarlijk aangeraakt en inzichten gekregen in mijn doen en laten, oplossen van zelfs oude blokkades. Het mooie dat het herkenbaar voor me was.

Nu veel meer zicht op en voor de natuur...b.v. zie net een Vlaamse gaai een muisje verorberen.. Ben me meer bewust en al het niet zichtbare is oefenen en ook daarin kan ik zelf vooruit, er zijn veel mogelijkheden aangereikt!

Wat het tweetal ook aanbiedt, het is de moeite waard voor ieders bewustzijn en persoonlijke groei!!

Dank lieve Jolanda en Luc, in verbondenheid, Mieke
Ik heb met plezier de cursus "een diepere verbinding met de natuur" gevolgd.
De meditaties en schouwingen waren goed op elkaar afgestemd. Bij de schouwingen konden evt blokkades die bij de meditatie naar voren waren gekomen, worden opgelost. In de Webinars werd uitleg gegeven en de meditaties brachten je dicht bij jouw natuur.
Het was heel fijn kennis te maken met de energie van Moeder Natuur.
Gonny
Maandpakket - Tijdens mijn ontwakings-proces was het wat lastig, om de focus op de verbinding met de bron stabiel te krijgen en “stuiterde ik als het ware vele kanten op”.
Daarom vroeg ik de ondersteuning van Jolanda & Luc.
Door hun liefdevolle begeleiding werden er veel blokkades (die in m’n onderbewustzijn zaten) opgeruimd, waardoor de focus weer helder werd. Verder heb ik gevoelt hoe belangrijk ook de verbinding met de aarde (en met m’n hoger zelf) is!!!

Wat ik zo super aan de begeleiding van Luc en Jolanda vind, is dat je het gevoel hebt dat je aan een liefdevolle, veilige hand wordt meegenomen en daarnaast bemoedigt wordt in je eigen kracht te staan. (En dat er tevens veel bagage die niet meer bij je hoort wordt opgelost!)

Naderhand voelde ik me zoveel fijner, rustiger en gefocust......dit gun ik een ieder in hun proces!
Liefdevolle groet Ellen!
3-Uren blok - Luc heeft mij op een integere en precieze wijze geholpen met mijn blokkade(s).
Een fijn gevoel dat ik er niet alleen voor stond, ik voelde echte betrokkenheid.
Er is veel ten positieve veranderd.
Heel fijn! - AK
Weekpakket - Ik zat vast met mijn bedrijf, kreeg geen nieuwe klanten
Ik had daarom afgesproken met Jolanda en Luc dat ze op mij zouden afstemmen en voelen wat er speelde. Door de wetenschap dat zij over mij nadachten, kreeg ik zelf ook al meer focus in het zien van mijn belemmeringen. Luc en Jolanda vertelden mij wat ze bij mij zagen aan obstakels en ruimden energetisch ballast op. Hun waarneming klikte op diverse punten met mijn eigen vragen en ervaring, en daardoor kreeg ik ineens inzichten en kon ik een paar oude taaie overtuigingen loslaten. Het resultaat is dat ik me lichter voel, en mijn krachten (weer) ter beschikking heb om nieuwe acties te ondernemen. Ik ervaar meer ruimte in mezelf en heb meer zelfvertrouwen. Heel helpend en fijn!
Nogmaals dank voor jullie hulp! - Anoniem
2x Weekpakket - Ik heb contact opgenomen met Luc en Jolanda omdat ik hulp zocht voor de spanning in huis. Mijn zoon ervaart zijn hele leven al veel spanning.
Vooral school geeft hem spanning. Hij heeft meerdere vormen van hulpverlening gehad. De hoge spanning van mijn zoon heeft ertoe geleid dat hij een aantal keren de controle over zichzelf kwijt is geraakt. Situaties die gepaard gaan met veel verdriet en machteloosheid. Mijn reactie hierop was dat ik probeerde spanning weg te halen of te voorkomen. Dit gaf een onwenselijke wisselwerking. Net voor de examens van mijn zoon, merkte ik de spanning in huis weer oplopen. Mijn zoon wilde geen nieuwe hulpverlener. Na overleg stond hij wel open voor hulp waar hij ‘niks voor hoefde te doen’. In een proefweek met Luc en Jolanda is naar mij en naar mijn zoon gekeken. Na deze proefweek merkte ik al wel enig verschil. Het reageren van mijn zoon en mij op elkaar was anders geworden. Mijn zoon leek meer op zichzelf te vertrouwen, stelde zich minder afhankelijk van mij op. Ik merkte wel dat de basis nog niet voldoende was om het zelf verder op te pakken, na 2 dagen zonder sessie met Luc en Jolanda waren er 2 momenten van spanningsuitbarsting van mijn zoon. We zijn toen een 2e week ingegaan, met wederom een dagelijkse sessie met Luc en Jolanda. Ik kan me 1 moment nog goed herinneren. De ochtend voor zijn 2e examen kwam mijn zoon beneden. Ik merkte veel spanning bij hem, hij sprak nauwelijks, zijn houding was omlaag gekeerd (hoofd naar beneden, schouders afhangend) en zijn ogen waren dof. Na enig tijd stilte begon hij ineens weer te praten, zijn ogen straalden weer en hij ging zonder al te veel spanning op weg naar school. Ik heb contact gehad met Luc over het tijdstip van de schouwing. Dit bleek juist op het moment van de omslag van mijn zoon geweest te zijn. Na de 2e week merkte ik dat mijn zoon beter in staat was spanning zelf laag te houden. Hij heeft mij veel minder nodig om oplossingen te zoeken, hij bedacht ze zelf. Hij is zelfverzekerder, loopt letterlijk en figuurlijk minder op zijn tenen. Dit heeft effect op onze wisselwerking. Ik kan hem meer loslaten, vertrouw er op dat hij zich redt.
Het allermooiste is dat hij zijn examens heeft gehaald met een gezonde spanning, in plaats van hoog opgelopen spanning met veel boosheid, verdriet en onmacht. Hij heeft ondertussen zelfs een baan gevonden waar hij veel plezier aan beleefd.
Mijn zoon wilde zelf in eerste instantie niets weten van het effect van de begeleiding van Luc en Jolanda. Een week geleden zei hij echter tegen mij dat hij toch dacht dat de begeleiding had geholpen. Hij voelde zelf minder spanning en had de indruk dat hij alles wat beter aan kon.
Maandpakket - Op een zeer liefdevolle wijze wisten en weten Jolanda & Luc de zwaktes en dieptes in het fundament aan te wijzen
Als ik mezelf zou vergelijken met een huis, dan heb ik in het verleden veel werk verricht om de vaak wankele muren te stutten, scheuren te repareren, opnieuw te schilderen,gaatjes te stoppen enz. Echter: als de fundering niet goed gegrond is, gaten vertoont, dan blijven de muren kwetsbaar!
Wat een zegen, om Luc tegen te komen, later samen met Jolanda.
Op een zeer liefdevolle wijze wisten en weten Joland & Luc de zwaktes en dieptes in het fundament aan te wijzen, de oorzaken weg te halen en het daarmee blijvend te verstevigen. Dit heb ik mogen ervaren bij de cursussen (Nieuwe Aarde en Aardegrid) en bij persoonlijke begeleiding die zo helpend was en is bij het oplossen van pijnlijke en vaak onbewuste blokkades uit dit of vorige levens.
De meditaties van Luc op woensdag helpen me om blijvend te verankeren.
De manier waarop Luc de begeleiding doet: treffende maar nooit oordelende feedback, accepterend en zacht in zijn bewoordingen, altijd antwoorden gevend op vragen, zeer betrokken en stimulerend, snel reagerend op vragen......
Waar ik eerder mijn leven regelmatig als behoorlijk zwaar kon ervaren, wordt het nu steeds Lichter en geinspireerder.
I.t..t. vroeger, kan ik het onderscheid tussen leven en kiezen vanuit het hoofd versus hart, nu veel beter voelen.
Ik wens ieder die zichzelf wil kennen, toe om een poos op reis te gaan met Luc en Jolanda (met Jolanda heb ik geen persoonlijk contact gehad maar van Luc begrijp ik dat haar bijdrage groots en ondersteunend is) om onnodige bagage te verliezen en vreugde te vinden. - Martine
Weekpakket - Ik zou ieder Jolanda & Luc aanraden. Het gaf ons gezin rust en ruimte
Vorig jaar heeft mn zoon een sessie ondergaan via HealingDuo (Eugenie & Luc). Wat veel veranderde.
Nu liep hij tegen een stuk van frustratie en boosheid aan wat niet echt te verklaren was.
Hierbij kwam de hulp Jolanda & Luc goed van pas.
Een week lang hebben zij op hem gewerkt.
In het kort bleek dat de boosheid niet zo zeer bij m'n zoon zat, maar meer in de lijn van familie en vooral z'n vader.
Voor vader en zoon is er veel veranderd, inzicht bij de vader en bij beiden veel ruimte.
We zijn nu een maand verder en er is veel meer rust.
Ik zou ieder Jolanda & Luc aanraden. Het gaf ons gezin rust en ruimte, waar we zelf de vinger niet op konden leggen.
Warme groet Carla 🙏🌬❤️🦋🌸
Persoonlijke sessie van Luc en langere begeleiding door Jolanda & Luc
Begin januari heb ik van Luc een sessie op afstand gekregen en sindsdien is er positief een hoop veranderd. Het allerfijnste vond ik de begeleiding. Normaal doe je een sessie en klaar. Maar nu was er de mogelijkheid om ten alle tijde aan te geven wat er gebeurde, veranderde, vragen of whatever. Dan ging Luc samen met Jolanda kijken wat er gebeurde, indien mogelijk losten ze het op, en was er meer nodig dan even kort een Zoom-sessie met Luc om hieraan te werken. Dit voelde zo fijn, alsof je echt even aan je hand genomen werd en het niet alleen hoefde te doen. Zeker in tijden dat ik fysiek absoluut geen verbetering voelde gaf Luc me het vertrouwen dat er aan gewerkt werd en dat het beter zou worden, en dat was ook zo!
Tijdens deze periode heb ik ook meegedaan aan de Nieuwe Aardegrid & Nieuwe Aarde 30-daagse. Erg intens maar erg bijzonder ook! Ik ben op veel plekken geweest en heb wezens ontmoet waarvan ik het bestaan nog niet (bewust) wist. Er is nog een boel aan het integreren merk ik, bij mij duurt dat altijd even maar er is een veel sterkere verbinding van mij uit met de Nieuwe Aarde energie en ook het vertrouwen dat het er echt is, is nu 100%, dus dat is echt gaaf! Dus Luc en Jolanda, heel erg bedankt voor deze mooie reis ❤️ - SE
Live online Zoom session - Begeleiding door Jolanda & Luc
Another recommendation are the sessions Luc and Jolanda do together. I experienced this myself some weeks ago, when my body was giving me serious signals I needed to do something about the effects chronic stress was having on me. My body was saying it couldn’t go on in that mode much longer. They offered to “take a look” and ended up helping me harmonize my soul and body energy systems. Luc guided the session holding space, and Jolanda is also highly visual and I could understand her “language” and look with her into the visions and understood more about how my Being seems to function and what I am capable of and why it was off balance at that time. This session along with other choices I was making to bring more peace into my body and daily life, made a huge difference and I’m very grateful!
💕Kaiyann Isa
30-daagse cursus - Begeleideng tijdens Nieuwe Aardegrid & Nieuwe Aarde cursus door Jolanda & Luc en thuis door Jolanda
Deze cursus was voor mij inspirerend, mooi, leerzaam met veel inzichten en heel fijn met iedere dag een mail voor inspiratie en focus. Af en toe voelde het alsof er een wervelstorm langs kwam, maar deze werd op een kundige, rustige manier 'geluwd' door Luc en ook door Jolanda.
De webinars volgden elkaar snel op en in het begin was dat heel fijn. In het midden van het traject werd het wat 'uitdagender' omdat de blokkades een weg probeerden te vinden naar buiten. Toen hier dan weer naar werd gekeken en ingevoeld door Luc en evt. Jolanda, werd door tips, healing of aandacht mij het juiste 'duwtje' gegeven in mijn rug. Ik kon weer verder en keek weer uit naar de volgende mooie meditatie met soms 'opruimingen' van blokkades erbij.
Ik kwam steeds meer in mijn kracht en heb de Nieuwe Aarde energie op een geheel andere, diepe wijze mogen leren ontdekken. Mijn kontakt met mijn guidence is vergroot, nadat mijn weerstand is weg gehaald en heb hiermee een flinke stap gemaakt in mijn ontwikkeling.
Ook d.m.v. Jolanda's persoonlijke begeleiding met het 'schoonmaken' van mijn praktijkruimte op verschillende lagen en het reinigen en opladen van mijn stenen op een hele mooie bijzondere manier o.a. met haar trom, handen en haar afstemmingen op 't geheel.
Kortom een cursus die ik iedereen zou willen aanraden!
De ondersteuning die je krijgt is hartverwarmend en dat heb ik tijdens andere cursussen nog niet eerder zo meegemaakt!
Nogmaals hartelijk dank lieve Luc en Jolanda. - Petra
30-daagse cursus - Feedback fragmenten over de ondersteuning door Jolanda & mij bij de Nieuwe Aardegrid & Nieuwe Aarde 30-daagse (maart 2019)
"De blokkades zijn soms zo erg vasthoudend, dat het niet lukt en hierin kwam Jolanda om de hoek kijken die werkelijk kon meekijken en extra ruimte maakte, zodat ik er weer beter verder kon.
Ik had ook moeite met het ZIEN in de onzichtbare werelden en ook daar ben ik goed in begeleid door zowel Luc als Jolanda."

"....Verder hebben Luc en Jolanda bij mij ook nog grote blokkades opgeruimd als ondersteuning bij mijn proces. Dit heb ik niet altijd bewust ervaren, maar op de achtergrond heeft het wel zijn werk gedaan.
Bij één meditatie heb ik een zeer diepgaande healing ervaren, die door het voorwerk van Luc en Jolanda, mijn hart nog verder heeft geopend aan de achterkant."

"Er is een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan, vooral ook door de super geduldige begeleiding van Luc en op de achtergrond Jolanda. Niets was teveel, ik kon altijd met mijn vragen bij hun terecht."
Persoonlijke sessie door Luc - Moeder & zoon
We hebben de hulp van Luc ingeroepen toen we met onze zoon vastliepen die in het huidige onderwijssysteem niet mee kan en een aantal maanden geleden uitgevallen is. Het is lastig om binnen de reguliere hulpverlening de juiste zorg te vinden. Luc heeft mij geholpen om zelf weer stevig te aarden, vertrouwen te hebben in mijn intuïtie en het lukt me nu weer beter om neutraal naar de situatie te kijken. Het is behoorlijk intens en energievretend proces. Na de sessie kwam er meer lucht en ruimte in mijn lijf en merkte ik dit ook op bij mijn zoontje. Hij vindt het vervelend dat bepaalde dingen bij hem meer moeite kosten en wil daar liever niet bij stil staan. Na de sessie merkte ik dat hij hier meer open voor kon staan en dat het gewoon bespreekbaar was. We zijn er nog niet en ik ga Luc vast nog een keer vragen om hulp, maar voor nu heeft het een opening geboden in de weg waarin we vastzaten. - M.J.
Persoonlijke sessie door Luc - Moeder & dochter
Ik heb Luc om hulp gevraagd omdat ik moeite had met de verbinding te maken en daardoor lastig in verbinding kon zijn met mijzelf en mijn kinderen. Met name mijn dochter die net naar de middelbare school is gegaan, had er mijn steun nodig. Door een mooie sessie met Luc heb ik de verbindingen weer hersteld en voelde ik het weer stromen. Ook mijn dochter kreeg weer vertrouwen, energie en kracht en het gaat inmiddels beter met het gaan naar school.

Ik heb tussentijds nog een paar contact met Luc gehad en dat contact voelt heel warm en onvoorwaardelijk. Ik ben hem daarom erg dankbaar voor zijn bijdrage aan mijn spirituele ontwikkeling. - Kim
Persoonlijke sessie door Luc - Een sessie met Luc voelt heel bijzonder.
Ik roep zijn hulp in bij verschillende soorten klachten, zowel voor niet-fysieke als voor fysieke.
Want in elke klacht zit, meestal diep verborgen, een cadeautje verstopt, dat je samen met Luc kunt uitpakken. Op een liefdevolle manier begeleidt hij je naar binnen, naar je zelf. Als je de pijnplek hebt gevonden, wordt die meteen geneutraliseerd.
Ik had vier tekenbeten die mij kennelijk iets wilden vertellen.
Na de sessie voelde ik me veel dichter bij mezelf, veel meer geaard. Ik voelde me lichter en ook 'nieuw'. Ik pas me minder aan, voel beter wat bij mij past en handel daar ook naar. Het voelt ook heel natuurlijk.
Voor iedereen met welke klacht ook: een aanrader. Je lost de klacht echt op! - Tilly

Beroepsvereniging


Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten)
CAT schild https://catcollectief.nl


Voor een klacht, die we niet als mensen onder elkaar kunnen oplossen, kun je een geschil indienen bij het GAT
GAT schild https://gatgeschillen.nl

Hier kun je de GAT Beroepscode lezen.